Actieve zeilervaring : Veilig met “Twee-aan-Boord” zeilen…

Safe 2 on board sailing.

► Als je op i dolci komt als “2 zeilpartners” dan kunnen we focussen op alle aspecten van veilig met “Twee-aan-Boord” zeilen. Welke situaties houden risico’s in ? Hoe er een gepast antwoord aan geven ?
Zelfs als een persoon veel meer ervaring heeft dan de andere, zullen we met jullie individueel EN als “zeilpartners” aan de slag gaan om één en ander te bespreken en in te oefenen. Dit laat jullie toe om samen -in wederzijds vertrouwen- te groeien én met plezier te zeilen !

…‘Veilig met “Twee-aan-Boord” zeilen’:

Op basis van onze persoonlijke ontwikkeling als een zeilend koppel kunnen we jou helpen en ondersteunen om op een veiligere manier met “Twee-aan-Boord” te zeilen !

Afhankelijk van jullie vaardigheden en ieders (zelf)vertrouwen, bouwen we een programma op maat.

Hier ligt de focus op teamwork en kan volgende elementen bevatten :

• Wat als mijn zeilpartner overboord valt ?
• Wat als mijn ervaren zeilpartner niet in staat is om te sturen en/of navigeren ?
• Wat als de weersomstandigheden slechter worden ?
• Hoe de stress verminderen tijdens de havenmanoeuvers ?
• …jullie suggesties…?

Met andere woorden voor veilig met “Twee-aan-Boord” zeilen’ kun je vertrouwen op onze brede ervaring als een zeilkoppel en als geoefende instructeurs ! We helpen en ondersteunen jullie zodat je met meer (zelf)vertrouwen als zeilpartners op zee kan !

Dit is voor ons niet nieuw, zo creëerde Anita bijvoorbeeld de cursus ‘Women Only’, binnen de Vlaamse Vaarschool. Deze praktijk-cursus heeft als doel om de minder ervaren partners van booteigenaars bij te brengen wat te doen in geval van een noodgeval aan boord of bij het aanlopen of uitvaren van de haven.
We delen graag deze vaardigheden en kennis met jullie ! Iedereen op zee zou deze standaardvaardigheden en -technieken best beheersen in geval van nood.

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”photobox” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_spacing_active=”on” fg_image_lightbox=”zoomin” pb_time=”4000″ fg_gallery_name=”t2″ images=”7380,7378,7376,7374,7372,7370,7368,7366″]