Actieve zeilervaring : al zeilend verkennen en ontdekken …

exploaration-and-discovery-experience.

► We nodigen je graag uit om de routeplanning concreet vast te leggen. Dit laat je toe mee te bepalen waar wat te verkennen en ontdekken.
Uiteraard heeft elke trip een gepland “startpunt” en “eindbestemming”. Maar we bieden jou en eventueel je zeilpartner, de mogelijkheid om de tocht te finaliseren; heb je specifieke interesses dan verwerken we die samen !

…‘al zeilend verkennen en ontdekken’:

Zelf zijn we altijd nieuwsgierig naar wat er zich aan de “skyline” bevindt. Elke bestemming heeft zijn eigenheid op het vlak van natuur, fauna, flora, mensen, historische plekken, cultuur, eten, enz.

Als je deze nieuwsgierigheid deelt, dan kunnen we je enkele prachtige plaatsen tonen die we reeds ontdekt hebben, en/of je ondersteunen tijdens jouw verkenning.

Op basis van je voorkeuren, kun je, jouw interesse voor een ‘tocht’ of een ‘korte trip’ doorgeven. Tijdens deze tochten doen we volgende zeilgebieden aan :

o De zuidkust van het VK (Cornwall, Devon, Solent) met zijn mooie rivieren en historische havens.
o De kusten van het Kanaal die het hart van grotere steden bereiken zoals Oostende (waar een dagtrip met de trein naar Brugge of Gent binnen de mogelijkheden ligt) en Antwerpen in België of zelfs Londen in het VK.
o De Franse Opaalkust, Normandië en Noord Bretagne-Brest.
o De eilanden gaande van het eiland Wight; de Kanaaleilanden – Alderney, Guernsey, Sark, Jersey; Îles Chaussey; de Scilly-eilanden; Île d’Ouessant [Ushuant]). Rond deze eilanden kunnen hele mooie en uitdagende verkennings- en ontdekkingstochten georganiseerd worden als de meteo ons goed gezind is !

We houden ervan om, al zeilend mooie zeilgebieden te verkennen en te ontdekken ! Van hieruit groeide onze liefde voor de actieve zeilervaringen en geeft het ons steeds weer de energie om verder te gaan, zelfs wanneer de weersomstandigheden niet optimaal zijn.
Vroeger charterden we jachten en verkenden we Schotland, Turkije, de Toscaanse Eilanden en Corsica. Na de aankoop van onze eerste i dolci startte een ander, boeiend verhaal. Met onze HR 342 verkenden we de Noordzeekusten in het Kanaal van het VK, Frankrijk, België en Nederland :

• Brest – Île d’Ouessant naar het Grevelingenmeer/Nederland langs de kust van Frankrijk, België en Nederland
• van de Scilly-eilanden – Newlyn naar London langs de kust van het VK en het Grevelingmeer in Nederland

Met de aankoop van onze i dolci HR 43 hebben we de ambitie om verder te gaan terwijl we ook onze gasten meer comfort kunnen aanbieden.

Ga naar ‘zeilprogramma’ en ontdek de planning en de mogelijkheden. Heb je een specifiek verzoek, contacteer ons dan via email.