Actieve zeilervaring in een veilige omgeving.

snapshot voor Active cruising in safety

Zowel het jacht als wijzelf beschikken over de nodige certificaten om met i dolci betalende gasten aan boord te nemen. Bovenop de wettelijke voorzieningen heeft Skyline Sailing dit nog verder uitgebreid omdat voor ons beide veiligheid het allerbelangrijkste is !

Je zal dit zelf kunnen ervaren in een aantal belangrijke aspecten.

• Passage planning : we volgen voortdurend de meteo, en passen onze plannen aan indien nodig. Wanneer de wind of de golven het niet toelaten, varen we niet uit maar blijven op een beschutte plaats (haven of ankerplaats). Een ideale gelegenheid om de streek te verkennen, verder kennis te maken met navigatie of andere aspecten van het zeilen.
• Veiligheidsuitrusting : we zorgen ervoor dat er voor alle gasten comfortabele en veilige reddingsvesten/harnassen aan boord zijn, uitgerust met PLB (personal locator beacon). Er zijn ook life-lines aangebracht en verschillende hechtingspunten voor de harnassen. Daarnaast hebben we 2 Epirb’s en 2 reddingsvlotten voor 4 personen (uitgerust voor een verblijf van meer dan 24u in het water).
• Onderhoud van het jacht : omdat de staat van het jacht cruciaal is voor de veiligheid tijdens elke reis kiezen we heel bewust voor een jaarlijks preventief onderhoud, naast de continue dagdagelijkse opvolging. i dolci gaat elke winter uit het water en wordt gestald in een overdekte ruimte om het onderhoud in optimale omstandigheden te laten uitvoeren.

We streven ernaar om onze gasten een onvergetelijke actieve zeilervaring laten beleven, in een comfortabele en veilige omgeving, waarbij rekening gehouden wordt met wind, golven en hun wensen!
Dit is ook waarom we slechts een beperkt aantal gasten meenemen aan boord.
En, als een overtuigd zeilkoppel, willen we graag al onze ervaringen delen!

Dus als je vragen hebt, laat maar horen !